Osta kiinteistö tai asunto turvallisesti asiantuntijan avulla.

Onnistu elämäsi suuressa kaupassa

Oletko ostamassa asuntoa tai kiinteistöä? Haluatko varmistua, että olet tekemässä onnistuneet kaupat? Sinulla on mahdollisuus ottaa avuksesi ammattilainen, joka on tukenasi puolueettomana asiantuntijana.

Ostajalla on asunto- ja kiinteistökaupassa pelissä paljon. Vaikka ostopäätökset tehdään järjellä, mukana voi olla myös tunnetta, joka sokaisee. Aina ostaja ei itse näekään kaikkia riskejä. Me autamme näkemään kanssasi kohteen vahvuudet ja mahdollisuudet mutta myös heikkoudet. Rehellinen ja ja luotettava, puoleeton ammattilainen on arvokas kumppani elämän tärkeissä päätöksissä.

Miten ostajapalvelu toimii?

Kun olet ostamassa asuntoa tai kiinteistöä, voit ottaa kiinteistöalan asiantuntijan avuksesi. Hän toimii puolueettomasti arvioiden sekä itse kohteen että kauppaan liittyvät asiakirjat. Asiantuntija käy kohteessa sekä tutustuu kohteesta saataviin asiakirjoihin ja varmistaa, että ne ovat muotovaatimusten mukaiset ja käy ne ostajan kanssa läpi. Saat kohdeesta SWOT-analyysin, joka kertoo yksinkertaisesti ostajan näkökulmasta kohteen vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja uhat. Asiantuntija on myös apunasi kauppa- ja tarjousneuvotteluissa.

Ostajapalvelun hyödyt

Me tunnemme Kainuun alueen asunnot ja kiinteistöt. Saat puolueettoman näkemyksen kohteesta. Voit luottaa siihen, että kauppa tehdään oikein ja ostat oikeaan hintaan.

Me haluamme palvella sinua

Ostajapalvelussa kuuntelemme tarpeesi olemme tukenasi kiinteistö- ja asuntokaupan koko ostoprosessissa.

asunnot kajaani vuokra-asunnot myytävät asunnot kajaanissa
Oikea päätös on helpompi tehdä, kun taustalla on riittävästi tietoa luotettavalta ihmiseltä.

Luotettavin ostajapalvelu Kainuun alueella

  • Kohteeseen tutustuminen
  • Asiakirjojen läpikäynti
  • Kohteen SWOT-analyysi
  • Asiantuntijana kauppa- ja tarjousneuvotteluissa

Ostajapalvelu

1- 5 kohdetta600,00 €
6-10 kohdetta800,00 €
Hinnat sisältävät alv 24 %