Laadimme kauppakirjat, lahjakirjat, perinnönjakokirjat ja muut kiinteistön omistukseen liittyvät asiakirjat. Lisäksi toimimme kaupanvahvistajana.

Askeleet kohti onnistunutta kiinteistökauppaa

Me tiedämme, kuinka tehdään muotovaatimukset täyttävät kiinteistön kauppakirjat, jotka ovat varmasti pätevät. Suosittelemme vahvasti, että käytät ammattilaisen apua kiinteistökauppakirjojen laadinnassa. Se säästää sekä aikaa ja vaivaa mutta antaa selkeämmän suojan mahdollisia riitoja tai epäselvyyksiä vastaan.

Ota ammattilainen avuksesi kiinteistökaupassa

Kauppakirjojen tekeminen vaatii sekä aikaa että tietoa muotomääräyksiä. Myyjän tulee hankkia ja tehdä monenlaisia asiakirjoja. Useimmille nämä asiat tulevat elämässä harvoin eteen, joten asiat ja muotovaatimukset ovat vieraita. Kauppakirjojen laatiminen tuntuu vaikealta, ja epävarmuutta voi olla myös siitä, meneekö kaikki kuten pitääkin. Epäselvissä tapauksissa erilaisten korvausvaatimusten tai riitojen pelko voi olla todellinen.

Parasta kiinteistökaupan palvelua

Me ammattilaisena kiinteistövälittäjänä huolehdimme, että kaupan molemmat osapuolet saavat erinomaista palvelua ja kauppakirjan laatiminen täyttää lain mukaiset vaatimukset.

Kiinteistökaupan monet ehdot

Usein on niin, että kiinteistökauppaan sisältyy monenlaisia ehtoja, jotka merkitään kauppakirjaan. Näiden ehtojen läpikäyminen ja oikeanlainen kirjaaminen ja muotoilu on edellytys onnistuneelle kiinteistökaupalle. Kun kaupan yksityiskohdat ja ehdot on avattu ja käyty huolellisesti läpi, on riitojen mahdollisuus merkittävästi pienempi.

asunnot kajaani vuokra-asunnot myytävät asunnot kajaanissa
Meillä on arvostettu AKA-auktorisointi, joka varmistaa, että arvioinnit ovat puolueettomija ja standardin mukaisia.

Kainuun alueen kiinteistöjen ammattilainen.

  • Kauppakirjat
  • Lahjakirjat
  • Ositukset
  • Perinnönjakokirjat
  • Muut kiinteistöomistukseen liittyvät asiakirjat

Hinnasto

Kauppakirjan laadinta, osakehuoneistoalk. 450,00 € (+ asiakirjakulut)
Kauppakirjan laadinta, kiinteistöalk. 540,00 € ( + asiakirjakulut)
Hinnat sisältävät alv 24 %